Biofotonen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat alle processen in ons lichaam worden aangestuurd met licht. Dit licht wordt door het DNA in de cellen uitgezonden. Door via licht met elkaar te communiceren kunnen cellen in het lichaam hun activiteit op elkaar afstemmen. Zo kan bijvoorbeeld een wond snel worden genezen. De lichtdeeltjes waarmee cellen met elkaar communiceren worden biofotonen genoemd.

Verstoringen

Bacteriƫn, chemicaliƫn, elektromagnetische straling en vaccinaties kunnen de lichtcommunicatie tussen cellen verstoren. Daardoor raakt het lichaam uit balans, worden organen ontregeld en werkt het immuunsysteem niet meer goed. Het lichaam wordt ziek en de ziekte uit zich met symptomen, zoals pijn, infecties, vermoeidheid, enz.

Het lichaam geneest zichzelf

Met biofotonentherapie worden de verstoringen van de lichtcommunicatie tussen de cellen weggenomen. Daardoor kunnen de cellen in het lichaam weer goed samenwerken. Het lichaam komt weer in balans en het immuunsysteem gaat weer goed werken. Het lichaam is nu weer in staat om zichzelf te genezen. Biofotonentherapie herstelt dus het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Verstoringen worden opgelost, waardoor het lichaam zichzelf geneest.

Oorzaken worden aangepakt

Met biofotonentherapie worden de dieperliggende oorzaken van verstoringen in uw lichaam aangepakt. Daardoor verdwijnen ook de symptomen waar u last van heeft. Doordat de oorzaken worden aangepakt, komen de klachten niet meer terug.

Beproefde therapie

Inmiddels is er ruim 20 jaar ervaring opgedaan met biofotonentherapie. Biofotonentherapie bouwt voort op elektro-acupunctuur, traditionele Chinese geneeswijzen en homeopathie.

Lees meer over de manier van behandelen.
Tarieven en contactinformatie.

In het tijdschrift Ode is een uitgebreid artikel verschenen over biofotonentherapie.