Chronische vermoeidheid

Ruim 13 jaar was ik chronisch vermoeid. Als gevolg hiervan had ik last van een verzwakt immuunsysteem en ernstige darmproblemen. Regelmatig had ik griep of een ontsteking en vaak had ik last van obstipatie of diarree of, nog erger; een aanval van Diverticulitus.

Aan de zenuwpijnen aan mijn handen was ik inmiddels gewend geraakt. Mijn nekwervels kraakten maar zolang dat enorme gekraak verder pijnloos bleef, vond ik het wel best.

Eigenlijk voelde ik me elke dag alsof ik moest bijkomen van een flinke griep. Dan kun je best even naar de supermarkt of naar de bieb maar niet naar de supermarkt en de bieb, dat is te veel! Wanneer ik mijn lichamelijke conditie een cijfer zou geven, dan was dat een 4.

Om verlichting voor mijn klachten te vinden had ik al veel geprobeerd: Homeopathie (klachten verergerden wel maar werden nooit lichter), Orthomoleculaire therapie (dozen vol voedingssupplementen leeg gegeten) en ook therapie bij diverse CVS-artsen in het land, hielp mij niet.

Na 6 behandelingen bij George voelde ik me beter, ik had WAUW-dagen; ik kon ineens én naar de markt én naar de bieb én naar een vriendin: allemaal op één dag!

Mijn immuunsysteem werd sterker waardoor griep en ontstekingen uitbleven en mijn darmproblemen zijn nu verleden tijd. De nekwervels zijn behandeld; ze kraken veel minder en gaande weg zijn de zenuwpijnen in mijn handen opgelost dit zonder speciale aandacht hiervoor. Nu geef ik mijn lichamelijke conditie een dikke 7!

Ik heb George leren kennen als een zeer integere behandelaar. Verder is George meedenkend, betrokken, en nauwkeurig in zijn werk. Hij laat zich niet door emoties of stemmingen van zijn klant afleiden maar gaat gewoon hard aan het werk. Had ik hem maar eerder ontmoet...

Eveline uit Amsterdam


Whiplash


Ten gevolge van een auto-ongeluk 9 jaar geleden heb ik een whiplash opgelopen. Blijvende klachten waren in mijn geval: pijn in nek en schouders, snel moe en slecht kunnen concentreren.

Na vele (ook alternatieve-) geneeswijzen te hebben geprobeerd kwam ik terecht bij George. Na 2 korte behandelingen werden al gauw mijn klachten minder. Dat dat mogelijk was na al die jaren.... Ik heb voor de zekerheid nog een derde behandeling ondergaan en ben nu zo goed als klachten-vrij!
 
Jessica, 29 jaar


Reumatische klachten

Ik kwam voor het eerst bij George, omdat ik last had van reumatische klachten in de gewrichten van mijn handen en polsen. Een wat zeurende pijn, altijd aanwezig. Ik dacht dat het aan de vele uren achter de computer lag. Ik slikte best vaak Ibuprofen. Maar binnen een paar behandelingen waren deze klachten verdwenen. Ze zijn niet meer teruggekomen, terwijl ik nog even veel achter mijn computer zit. Ook de gewrichtspijnen in mijn enkels zijn weg.

Het prettige is dat George doorvraagt, deskundig en met geconcentreerde aandacht. Hij neem de tijd voor je en luistert goed. Alleen dat al doet een mens goed. Samen loop je je hele lichaam langs, stap voor stap. Zo inventariseerden we of ik nog andere klachten had. En dat had ik. George heeft een behandelplan opgesteld. Mijn felle maagpijn was binnen enkele weken opgelost. Ik heb ook geen last meer van de lichtflitsen die ik ’s nachts en in het donker in mijn ogen had.

De behandelingen zijn absoluut pijnloos. Het was aangenaam warm in de kamer, en plezierig stil. Ik zat ontspannen in mijn stoel, een deken over mijn knieën. Je hoorde alleen de piepjes van de machine. Ik werd daar een beetje slaperig van. George werkte ondertussen met zijn naald alle behandelpunten af. Het heeft me veel goed gedaan. Ik zou, als het nodig zou zijn, onmiddellijk weer ervoor kiezen.

Pauline